Anpassat Flygpsykologiskt Lämplighetstest (YH-test)

som krävs för ansökan till vissa flygskolor (TFHS, SPU and OSM), 6785 SEK, rabatterat vid samtidig förstagångsundersökning (Initial Medical Class 1)

Välkommen till FMC – ett auktoriserat flygmedicinskt center av EASA.
Vi erbjuder Anpassat Flygpsykologiskt Lämplighetstest (Adapted Aviation Psychological Aptitude Test), designat för att utvärdera den psykologiska lämpligheten hos blivande piloter.
Dette er et krav for ansøgninger til visse flyveskoler og YH såsom TFHS, OSM Aviation Academy og SPU.

Hur mycket kostar det?

6785 SEK för Anpassat Flygpsykologiskt Lämplighetstest
eller med 500 SEK rabatt när du bokar Förstagångsintyg (initial class 1) samtidigt.


Detta inkluderar alla bedömningar, professionell tolkning av resultaten och den rapport som krävs för ansökan. FMC är ett av de enda 2 flygmedicinska centra som är auktoriserade att göra den förstagångs undersökningen för FCL klass 1. Om du också vill göra FCL klass 1 förstagångs undersökningen på FMC, erhåller du 500 SEK i rabatt på Flygpsykologiskt Lämplighetstest vid samtidig bokning.

Hvem er det til?

Anpassat Flygpsykologiskt Lämplighetstest (Adapted Aviation Psychological Aptitude Test) är avsett för personer som funderar på en karriär inom flyget eller som vill bedriva avancerad flygutbildning. Detta test rekommenderas också för piloter som vill bedöma sin psykologiska kondition och förbättra sin prestation.

Vad är det & vad innehåller det?

Anpassat Flygpsykologiskt Lämplighetstest är en omfattande utvärdering som består av olika bedömningar, inklusive kognitiva förmågastester, personlighetstest och situationsbedömningstest. Syftet med detta test är att identifiera individens styrkor och svagheter inom kritiska områden som påverkar deras prestation som piloter.

FMC använder ett testbatteri från Schuhfried GmbH i Wien, SAAIR, och de funktioner och egenskaper som testas motsvarar de krav som branschen och Yrkeshögskolemyndigheten staller. Testbatteriet är utvecklat och utprovat för urval av piloter och för bedömning av lämplighet för pilotyrket.

Vårt Anpassat Flygpsykologiskt Lämplighetstest genomförs av erfarna och licensierade psykologer som är utbildade i flygpsykologi. Testet tar cirka sex timmar att genomföra och administreras i flygmedicinskt centrum med en bekväm och professionell miljö.

Hvorfor FMC?

På FMC är vi stolta över att vara det ledande flygmedicinska centret i Skandinavien. FMC är ett av de enda två flygmedicinska centra som är certifierade av Transportstyrelsen. Vi har ett team av erfarna och legitimerade psykologer som är specialiserade på flygpsykologi.

Kontakta oss för att boka en tid eller lära dig mer om Flygpsykologiskt Lämplighetstest.

Kontakt os

RING
040 - 208125

Telefontid:
Mån-Fri 7:00 - 18:00

E-POST
mottagning@flygmedc.se

Svar indeni
1-2 arbetsdagar

Besøg os
Malmø C

Stormgatan 14,
21120 Malmö

50 years of experience

Førende flyvemedicinsk ekspertise
i Skandinavien

01

certificeret flyvemedicinsk center

FMC er et af kun to flymedicinske centre, der er certificeret af det norske transportstyrelse.

02

fuld medicinsk kompetence

at tilbyde alle typer ydelser inden for luftfartsmedicin.

03

EASA
FFA
CASA

Vi har kompetencen til at udføre alle former for flyvemedicinske undersøgelser i henhold til EASA, FAA og CASA.