Anpassat Flygpsykologiskt Lämplighetstest (YH-test)

som krävs för ansökan till vissa flygskolor (TFHS, SPU and OSM), 6785 SEK, rabatterat vid samtidig förstagångsundersökning (Initial Medical Class 1)

Välkommen till FMC – ett auktoriserat flygmedicinskt center av EASA.
Vi erbjuder Anpassat Flygpsykologiskt Lämplighetstest (Adapted Aviation Psychological Aptitude Test), designat för att utvärdera den psykologiska lämpligheten hos blivande piloter.
Detta är ett krav för ansökan till vissa flygskolor och YH som TFHS, OSM Aviation Academy och SPU.

Hur mycket kostar det?

6785 SEK för Anpassat Flygpsykologiskt Lämplighetstest
eller med 500 SEK rabatt när du bokar Förstagångsintyg (initial class 1) samtidigt.


Detta inkluderar alla bedömningar, professionell tolkning av resultaten och den rapport som krävs för ansökan. FMC är ett av de enda 2 flygmedicinska centra som är auktoriserade att göra den förstagångs undersökningen för FCL klass 1. Om du också vill göra FCL klass 1 förstagångs undersökningen på FMC, erhåller du 500 SEK i rabatt på Flygpsykologiskt Lämplighetstest vid samtidig bokning.

Vem är det till?

Anpassat Flygpsykologiskt Lämplighetstest (Adapted Aviation Psychological Aptitude Test) är avsett för personer som funderar på en karriär inom flyget eller som vill bedriva avancerad flygutbildning. Detta test rekommenderas också för piloter som vill bedöma sin psykologiska kondition och förbättra sin prestation.

Vad är det & vad innehåller det?

Anpassat Flygpsykologiskt Lämplighetstest är en omfattande utvärdering som består av olika bedömningar, inklusive kognitiva förmågastester, personlighetstest och situationsbedömningstest. Syftet med detta test är att identifiera individens styrkor och svagheter inom kritiska områden som påverkar deras prestation som piloter.

FMC använder ett testbatteri från Schuhfried GmbH i Wien, SAAIR, och de funktioner och egenskaper som testas motsvarar de krav som branschen och Yrkeshögskolemyndigheten staller. Testbatteriet är utvecklat och utprovat för urval av piloter och för bedömning av lämplighet för pilotyrket.

Vårt Anpassat Flygpsykologiskt Lämplighetstest genomförs av erfarna och licensierade psykologer som är utbildade i flygpsykologi. Testet tar cirka sex timmar att genomföra och administreras i flygmedicinskt centrum med en bekväm och professionell miljö.

Varför FMC?

På FMC är vi stolta över att vara det ledande flygmedicinska centret i Skandinavien. FMC är ett av de enda två flygmedicinska centra som är certifierade av Transportstyrelsen. Vi har ett team av erfarna och legitimerade psykologer som är specialiserade på flygpsykologi.

Kontakta oss för att boka en tid eller lära dig mer om Flygpsykologiskt Lämplighetstest.

Kontakta oss

RING
040 - 208125

Telefontider:
Mån-Fri 7:00 - 18:00

E-POST
mottagning@flygmedc.se

Svar inom
1-2 arbetsdagar

Besök oss
Malmö C

Stormgatan 14,
21120 Malmö

50 years of experience

Ledande flygmedicinsk expertis
i Skandinavien

01

certifierat flygmedicinskt centrum

FMC är ett av endast två  flygmedicinska centra certifierade av Transportstyrelsen.

02

fullständig medicinsk kompetens

för att erbjuda alla typer av tjänster inom flygmedicin.

03

EASA
FFA
CASA

Vi har kompetens att utföra alla typer av flygmedicinska undersökningar enligt EASA, FAA och CASA.